Ambassade de France en République tchèque, Palais Buquoy
Publikováno 18.03.2019 v 11:47 v kategorii degustační večeře, přečteno: 35x
Ambassade de France en République tchèque, Palais Buquoy
Dîner le 13. 2. 2016 - Večeře na francouzském velvyslanectví, Buquoyský palác
Pěna z langust, konfitované rajče v raviole, langusty & Sauvignon 2011, Gala vinařství, magnum
Krásně silná a přitom jemná pěna, langusty křehké a raviola dodá zajímavý kontrast kyselinkou. Ideální kombinace s ovocným Sauvignonem a díky lahvi magnum ještě stále příjemně svěžím.
Pečené stehýnko z holoubátka, plněný kapustový list fáší, batátové pyré a kapustový chips & Pinot Noir 2010, Gala vinařství, magnum
Omáčka krásně silná po červeném víně a fáš dokonale dochucená! Holoubátko uvnitř růžové přesně jak má být, pyré klasické a chips pouze dodal na kompozici jídla. Kombinace s vínem zde stojí a padá na omáčce a její síle, potažmo vínem z které je dělaná. Pinot Noir v tomto případě pokrm krásně odlehčil a osvěžil svou kyselinkou a elegancí.
Kokosový dezert s malinami a zeleným čajem & Sauvignon 2011 výběr z bobulí, Gala vinařství
Kokos nadýchaný, zelený čaj dodává úplný kontrast svou tříslovinou a maliny jen odlehčí celek. Slámové víno nebo výběr z bobulí je k dezertu jako dělaný, stejně jako v tomto případě.



Komentáře
Celkem 0 komentářů