Découvertessouriez vs mijotez

Banánové lívance s angreštovo-rybízovým coulis a šlehaným tvarohem

Publikováno 15.03.2019 v 16:11 v kategorii food, přečteno: 28x

IMG_2108.JPGBudeme potřebovat jeden banán, který si v misce rozmačkáme vidličkou, přidáme hrst ovesných vloček, 1 vejce a vše promícháme. Necháme chvilku stát, zahřejeme lívanečník a můžeme se pustit do díla.

V mezičase si v rendlíčku na lžíci medu rozvaříme oblíbené ovoce, dochutíme lžící javorového sirupu, mátou, meduňkou... na konec si metličkou vyšleháme tvaroh s pořádnou lžící smetany a podáváme.

IMG_2107.JPG

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?