Découvertessouriez vs mijotez

CIZRNA NA PAPRICE S PÓRKEM

Publikováno 18.03.2019 v 12:18 v kategorii food, přečteno: 127x

...trošku fenomén!! Když si toto spojení hodíme do googlu zobrazí se nám opravdu hooodně těchto receptů, v podstatě se jedná o tentýž recept z knihy Biokuchařka od Hanky Zemanové.

cizrn+1.JPG



Prošla jsem jich nějaké to množství, sem tam se něco lišilo ale v podstatě nic... ale co mě zarazilo, byla nesmyslně zdlouhavá a "obtížná" příprava... já jsem na to šla rozhodně nejrychleji ze všech :-)))


(žádné mixování půlky cizrny někde v kastrůlku vedle, pak přimíchat, pak znovu prohřát, pak zamíchat s 1/2 l vývaru... tsss :-)


cizrna (sušená: 5/10 hod namočit)

paprika maďarská

cibule

zeleninový vývar (herbes du marché :-)

pórek

smetana

trošku limetkové šťávy

sůl, pepř

těstoviny - ouška


- jednoduše jsme si zpěnila cibulku, přidala maďarskou papriku a nechala chvilku vypražit.

- přidáme plechovku cizrny i s lákem (pokud použijeme sušenou přidáme zároveň něco bujónu)

- necháme spojit chutě, zalijeme vývarem a tyčovým mixérem rozmixujeme do požadované konzistence (můžeme opravdu do hladka, což ocení odpůrci cizrny... nebo pokud jí máme rádi, necháme strukturu hrubší), přidáme pórek a dochutíme.

- necháme provařit a po změknutí pórku vmícháme smetanu, kterou ještě chvíli provaříme a je hotovo!


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?