cous-cous s houbami, jadelem a tuňákem
Publikováno 18.03.2019 v 12:07 v kategorii food, přečteno: 41x
Jen tak k obědu, nebo v mém případě rychlovka hladového vlka po práci :-)
Couscous je tak vděčný na přípravu až to není možné... jen si ho zalijeme vroucí vodou, přidáme koření podle chuti - já mám z francie tenhle super bujón (jasně je to bujón, ale je tak dobrej že ..je m'en fous :-P
a necháme přikryté nasáknout všechnu vodu, promícháme, přidáme trošku oliváče nebo másla, ještě jsem přidala tuňáka a dobře promícháme! Mezitím jsem si rozpálila gril a na ten vyskládala na plátky jadel, který se ke grilování hodí jako alternativa halloumi, jen bacha na sůl! Jadel je slaný až až ...takže na zjemnění jsem použila pár lžic jogurtu a na pikantnost pár lžiček :-) srirachy a houby už jsou tak trochu navíc, já jsem houbomil takže za mě super, ale nemusíte je dávat.
Bonne appétit!


Komentáře
Celkem 0 komentářů