Découvertessouriez vs mijotez

cous-cous s houbami, jadelem a tuňákem

Publikováno 18.03.2019 v 12:07 v kategorii food, přečteno: 41x

cs2.jpgJen tak k obědu, nebo v mém případě rychlovka hladového vlka po práci :-)









Couscous je tak vděčný na přípravu až to není možné... jen si ho zalijeme vroucí vodou, přidáme koření podle chuti - já mám z francie tenhle super bujón (jasně je to bujón, ale je tak dobrej že ..je m'en fous :-P

000000.jpg





a necháme přikryté nasáknout všechnu vodu, promícháme, přidáme trošku oliváče nebo másla, ještě jsem přidala tuňáka a dobře promícháme! Mezitím jsem si rozpálila gril a na ten vyskládala na plátky jadel, který se ke grilování hodí jako alternativa halloumi, jen bacha na sůl! Jadel je slaný až až ...takže na zjemnění jsem použila pár lžic jogurtu a na pikantnost pár lžiček :-) srirachy a houby už jsou tak trochu navíc, já jsem houbomil takže za mě super, ale nemusíte je dávat.

cs.jpg

Bonne appétit!

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?