Découvertessouriez vs mijotez

Degustace nového Bordeaux v klubu Černá ovce

Publikováno 18.03.2019 v 11:25 v kategorii degustace, přečteno: 32x

IMG_0240.JPGPokud neznáte a budete mít cestu kolem, doporučuji :-) dělají si zde úžasný domácí kozí sýr, mají také skvělý roatsbeef a dokonalého pstruha na másle. Speciální nabídka je také vždy výborná, zde potom očekávejte koleno, dýňové speciality, jehňátko... prostě podle sezony, pořádně rustikální dobroty.

Tentokrát jsme zde přechutnávali nějaké novinky z červeného Bordeaux... chtělo to dávku představivosti :-) byla ještě opravdu hodně mladá, ale časem se otvírala a byla přístupnější. Nejprve měkčí Pomerol, následoval je Saint Emilion a levý břeh, tomu to trvalo dlouho, jak jinak.


Měla jsem požadavek na kozí sýr, bez kterého by to nešlo :-) a byla jsem upozorněna, že bez salátu který jsem chtěla vyškrtnout abych zvládla ještě pstruha, by to nebylo no... takže jsme ochutnali jejich kozí sýr na míchaném salátu s karamelizovanými jablky a ořechy - musím uznat, že měli pravdu, ten salát sýr opravdu krásně podtrhl!


A poté již zmíněný pstruh, resp. filátko ze pstruha s italským rizotem.

77777.jpg7777.jpg




IMG_0241.JPG

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?