Découvertessouriez vs mijotez

Domácí lučina

Publikováno 18.03.2019 v 11:46 v kategorii food, přečteno: 22x

IMG_8960.JPGAsi rok, dva zpátky to byl hrozný hit, dělala jsem ji každý týden :-) a je zpět...


Domácí lučinu připravíte ultra jednoduše, levně a ve finále s ní můžete naložit podle nálady - dochutit ji čerstvými bylinkami, nebo nasekanou pečenou kapií na styl budapešťské, pečeným česnekem ...


V míse si promícháme jeden jogurt 500g s kysanou smetanou 200g a smetanou ke šlehání - a to je vše!! :-) (můžeme přidat lžičku soli, bylinky...cokoliv...můžeme to ale udělat klidně až ve finále)

Cedník si vyložíme plátěným ubrouskem, posadíme do nějaké nádoby do které nám bude odkapávat syrovátka a celou směs do cedníku vyklopíme. Necháme přes noc v lednici a poté už stačí jen hotovou lučinu zpracovat.

IMG_8964.JPG


FullSizeRender33.jpg





Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?