Domácí lučina
Publikováno 18.03.2019 v 11:46 v kategorii food, přečteno: 22x
Asi rok, dva zpátky to byl hrozný hit, dělala jsem ji každý týden :-) a je zpět...
Domácí lučinu připravíte ultra jednoduše, levně a ve finále s ní můžete naložit podle nálady - dochutit ji čerstvými bylinkami, nebo nasekanou pečenou kapií na styl budapešťské, pečeným česnekem ...
V míse si promícháme jeden jogurt 500g s kysanou smetanou 200g a smetanou ke šlehání - a to je vše!! :-) (můžeme přidat lžičku soli, bylinky...cokoliv...můžeme to ale udělat klidně až ve finále)
Cedník si vyložíme plátěným ubrouskem, posadíme do nějaké nádoby do které nám bude odkapávat syrovátka a celou směs do cedníku vyklopíme. Necháme přes noc v lednici a poté už stačí jen hotovou lučinu zpracovat.

Komentáře
Celkem 0 komentářů