Découvertessouriez vs mijotez

Faux-filet se zelenými fazolkami a bramborovými chipsy

Publikováno 18.03.2019 v 11:43 v kategorii food, přečteno: 23x

FullSizeRender333333.jpgMaso si vyndáme dvacet minut před přípravou a promneme ho s troškou oleje a grilovacími bylinkami.

Brambory omyjeme kartáčkem, nakrájíme na tenké plátky, promícháme s olejem, kurkumou a kořením podle nálady, osolíme a dáme do trouby na 220°C, obracíme a pečeme asi 30minut.


FullSizeRender33333.jpg

Mezitím si nakrájíme pár stroužků česneku a kousek slaniny, na pánvi opečeme a přidáme zelené fazolky, dochutíme jen solí, pepřem, oříškem másla a můžeme přidat trošku bílého vína.

Falešnou svíčkovou uděláme na pánvi z každé strany, zprudka asi 2 minutky a poté dalších 10 minut doděláme na mírném ohni, podle pružnosti a měkkosti masa poznáme jestli je už hotové. Záleží na stáří masa a gramáži.

K podávání můžeme dát samozřejmě dijonskou hořčici :-) a také cibulové chutney, nebo žampiony na plátky s trochou green curry a smetanou, doplněné bazalkou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?