Découvertessouriez vs mijotez

Halušky s brynzou, škvarky a KOpReM

Publikováno 18.03.2019 v 11:26 v kategorii food, přečteno: 30x

FullSizeRenderhal.jpg:-) fantastická změna!! Úžasně svěží a lahodná kombinace, které by jste možná nevěřili a o to budete ještě více překvapení, tak jako já :-)

Vždyť u nás se halušky dělají častěji než míchaná vajíčka, proto když jsem slyšela že kopr jim dá ještě level navíc, kroutila jsem hlavou...


Osvědčeně a rychle si připravíme těsto na halušky - oloupeme a nastrouháme brambory, poté je nasekáme nožem na kaši a přidáme mouku. Co brambor, to lžíce hladké mouky cca. Pokud je potřeba přidáme lžíci škrobu, těsto musí být celkem hutné, vždyť jednou z možností je síto na halušku a tou druhou je krájet je z prkýnka rovnou do vroucí vody. Jakmile vyplavou na hladinu, jsou hotové. Scedíme je a dáme do mísy spolu s brynzou a opečenými škvarky. (se solí opatrně, brynza je lehce slaná a škvarky často také)


Na talíři potom posypeme koprem, může být i mražený. Je to fantastické! Vyzkoušejte :-)

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?