Découvertessouriez vs mijotez

HERMELÍN v alpské šunce s domácími hranolkami

Publikováno 18.03.2019 v 12:13 v kategorii food, přečteno: 35x

obrazek+3.JPG

Brambory si očistíme a nakrájíme na hranoly, na plechu promícháme s olejem, solí a pepřem.

Dáme péct do předehřáté trouby 190°C cca na hodinku.

Hermelín si rozpůlíme, posypeme bylinkami, pepřem a potřeme olivovým olejem.

Zabalíme do schwarzwaldské šunky a osmažíme. Poté ještě necháme dojít v troubě.

K tomu majonéza s kapary... mňam :-)


obrazek+2.JPG


obrazek+1.JPG


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?