KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY
Publikováno 18.03.2019 v 11:58 v kategorii food, přečteno: 21x
* dvě cibule
* česnek podle chuti
* kapusta
* vejce
* strouhanka
* bramborová kaše k podávání
Kapustu si spaříme vroucí vodou, nakrájíme a dáme do mísy, přidáme mleté maso, vejce, nakrájenou cibulku a okořeníme - česnek, sůl, pepř, kmín, majoránka, chilli, nějaké bylinky (tymián, libeček...).
Vše rukama dobře promícháme a necháme chvilku odležet v lednici, před závěrečnou přípravou ještě přidáme asi 4 lžíce strouhanky (podle hustoty hmoty) a opět promícháme. Tvoříme karbanátky, které rovnáme na vymazaný plech a pečeme v troubě na max., asi po deseti minutách je všechny otočíme a pečeme z druhé strany.
Komentáře
Celkem 0 komentářů