Découvertessouriez vs mijotez

Krevety na másle a Cognacu s avokádovým tartarem

Publikováno 18.03.2019 v 11:37 v kategorii food, přečteno: 25x

IMG_9232.JPGZačneme přípravou avokádového tartaru - avokádo nakrájíme na kostičky, můžeme přidat pár cherry rajčátek, jarní cibulku, jalapeno papričku, lžičku majonézy, lžičku dijonské hořčice, zakápneme limetkou a dochutíme solí a pepřem. Promícháme a dáme chladit do lednice.

FullSizeRender77.jpgKrevetky jen lehce osmažíme na trošce másla, česneku, kousku šalotky a lžíci cognacu. Dochutíme limetkou, solí, bílým pepřem a kapkou olivového oleje.

Záleží na vás jestli chcete krevety očistit před úpravou a ušetřit si práci u stolu (a hlavně opatlané ruce), nebo jestli je budete dělat celé a tím pádem bude konzumace sice pracnější ale zato budou krevety šťavnatější :-) ...doporučuji Chablis nebo nějaké Entre deux Mers


FullSizeRender777.jpg


IMG_9230.JPG


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?