Krevety na másle a Cognacu s avokádovým tartarem
Publikováno 18.03.2019 v 11:37 v kategorii food, přečteno: 25x
Začneme přípravou avokádového tartaru - avokádo nakrájíme na kostičky, můžeme přidat pár cherry rajčátek, jarní cibulku, jalapeno papričku, lžičku majonézy, lžičku dijonské hořčice, zakápneme limetkou a dochutíme solí a pepřem. Promícháme a dáme chladit do lednice.
Krevetky jen lehce osmažíme na trošce másla, česneku, kousku šalotky a lžíci cognacu. Dochutíme limetkou, solí, bílým pepřem a kapkou olivového oleje.
Záleží na vás jestli chcete krevety očistit před úpravou a ušetřit si práci u stolu (a hlavně opatlané ruce), nebo jestli je budete dělat celé a tím pádem bude konzumace sice pracnější ale zato budou krevety šťavnatější :-) ...doporučuji Chablis nebo nějaké Entre deux Mers

Komentáře
Celkem 0 komentářů