Découvertessouriez vs mijotez

Krkovička z trouby s cibulovým konfitem

Publikováno 18.03.2019 v 11:36 v kategorii food, přečteno: 25x

FullSizeRender888.jpgMaso si trošku naklepeme a naložíme přes noc do olivového oleje a bylinek. Přibližně 20 minut před přípravou si ho vyndáme z lednice aby se zahřálo a můžeme rozpálit pánev. Na kapce chilli oleje si maso zprudka opečeme, asi 4 minutky z každé strany a poté jej přesuneme do pekáčku vyskládaného cibulí na klínky a jednoho jablíčka na měsíčky. Přidáme snítek rozmarýnu a maso z jedné strany potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme do vyhřáté trouby asi na 180°C, kontrolujeme ale nějakých 15 minut se maso dělat bude.

Mezitím si připravíme přílohu, hodí se pečené brambory na plechu.




FullSizeRender8.jpg

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?