Krkovička z trouby s cibulovým konfitem
Publikováno 18.03.2019 v 11:36 v kategorii food, přečteno: 25x
Maso si trošku naklepeme a naložíme přes noc do olivového oleje a bylinek. Přibližně 20 minut před přípravou si ho vyndáme z lednice aby se zahřálo a můžeme rozpálit pánev. Na kapce chilli oleje si maso zprudka opečeme, asi 4 minutky z každé strany a poté jej přesuneme do pekáčku vyskládaného cibulí na klínky a jednoho jablíčka na měsíčky. Přidáme snítek rozmarýnu a maso z jedné strany potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme do vyhřáté trouby asi na 180°C, kontrolujeme ale nějakých 15 minut se maso dělat bude.
Mezitím si připravíme přílohu, hodí se pečené brambory na plechu.

Komentáře
Celkem 0 komentářů