Découvertessouriez vs mijotez

Kuře po kanadsku s rýží

Publikováno 18.03.2019 v 11:44 v kategorii food, přečteno: 30x

FullSizeRender88888.jpg

Maso - můžeme použít stehna, čtvrtky nebo prsa - očistíme případně trochu promasírujeme, osolíme, opepříme a trošku zaprášíme uzenou paprikou pro barvu.

FullSizeRender888.jpgNa pánvi si rozpustíme lžíci másla s lžící olivového oleje a maso osmažíme z obou stran, poté ho vyjmeme, uchováme v teple a do pánve vlijeme připravenou omáčku. Redukujeme, vrátíme maso, prohřejeme, můžeme i zvýšit teplotu a získat tak trošku přípečků a hutnější barvu i chuť (záleží na vás, jak to máte rádi :-)


FullSizeRender8.jpgNa omáčku: lžíce oleje, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce sojové omáčky, lžíce worcestrové omáčky, srirachu podle chuti, lžíce javorového sirupu, 4 stroužky česneku, dvě lžičky sezamu, dvě lžíce láku z okurek nebo trošku vinného octa, pepř, čerstvý tymián, kostka consommé a nakrájená červená cibule.


Podáváme s jasmínovou rýží.


FullSizeRender88.jpg



FullSizeRender8888.jpg

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?