Langoše z cukety
Publikováno 15.03.2019 v 16:07 v kategorii food, přečteno: 38x
v receptech na langoše, které najdete na internetu se používá strašně moc mouky, podle mě připomínaly langoše mnohem více ty "naše"
1 kostka droždí, lžička cukr - kvásek
1 L podmáslí
200g mouky hladké
450 g cukety
Nastrouháme si cuketu na jemno, necháme vypotit a slijeme tekutinu. Přidáme podmáslí, sůl, pepř, bylinky, česnek, mouku a kvásek. Promícháme, necháme půl hodinky nakynout a poté smažíme na oleji langoše. Podáváme s domácím kečupem (jednoduše plechovku rajčat, nebo passatu svaříme chvilku v kastrůlku s kořením, nakrájenou cibulkou, kapkou worchestru) a strouhaným sýrem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů