Découvertessouriez vs mijotez

Langoše z cukety

Publikováno 15.03.2019 v 16:07 v kategorii food, přečteno: 38x

v receptech na langoše, které najdete na internetu se používá strašně moc mouky, podle mě připomínaly langoše mnohem více ty "naše"


1 kostka droždí, lžička cukr - kvásek

1 L podmáslí

200g mouky hladké

450 g cukety


Nastrouháme si cuketu na jemno, necháme vypotit a slijeme tekutinu. Přidáme podmáslí, sůl, pepř, bylinky, česnek, mouku a kvásek. Promícháme, necháme půl hodinky nakynout a poté smažíme na oleji langoše. Podáváme s domácím kečupem (jednoduše plechovku rajčat, nebo passatu svaříme chvilku v kastrůlku s kořením, nakrájenou cibulkou, kapkou worchestru) a strouhaným sýrem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?