n°4, Château de Chantegrive 2013 a KOZA na ten nej způsob :-)
Publikováno 18.03.2019 v 12:07 v kategorii degustace, přečteno: 43x
V jednoduchosti je krása a pokud tou jednoduchostí myslíme čerstvé bylinky, tak je úspěch zaručen!
Moje nejoblíbenější kombinace už takových let :-)
Jakoukoliv kozu (snědla bych je všechny), si pokapeme olivovým olejem - čím lepší, tím bude chuť samozřejmě vynikat a podtrhovat chuť sýra!!! Já mám doma velikého frayera od Castelas...mňaaaam!
A na parapetu zásobu zmíněných bylinek, takže co řešit...kombinace kozího sýra a olivového oleje je proslulá v oblasti Loiry, takhle tam konzumují jejich crottin de chavignol a další...poprvé zkusíte a propadnete této neuvěřitelně jednoduché a geniální kombinaci ;-) a jak jinak, než ještě doplnit o dobrý Sauvignon a je hotovo!
Co se bylinek týče, zrovna jsem měla krásnou rukolu, takže padla volba na ni, ale už krásně klíčí řeřicha...takže příště skosim tu :-D







Komentáře
Celkem 0 komentářů