Découvertessouriez vs mijotez

n°4, Château de Chantegrive 2013 a KOZA na ten nej způsob :-)

Publikováno 18.03.2019 v 12:07 v kategorii degustace, přečteno: 43x

koza2.jpgV jednoduchosti je krása a pokud tou jednoduchostí myslíme čerstvé bylinky, tak je úspěch zaručen!


Moje nejoblíbenější kombinace už takových let :-)


Jakoukoliv kozu (snědla bych je všechny), si pokapeme olivovým olejem - čím lepší, tím bude chuť samozřejmě vynikat a podtrhovat chuť sýra!!! Já mám doma velikého frayera od Castelas...mňaaaam!

fruite-noir-huile-d-olive-vierge-aop-val


A na parapetu zásobu zmíněných bylinek, takže co řešit...kombinace kozího sýra a olivového oleje je proslulá v oblasti Loiry, takhle tam konzumují jejich crottin de chavignol a další...poprvé zkusíte a propadnete této neuvěřitelně jednoduché a geniální kombinaci ;-) a jak jinak, než ještě doplnit o dobrý Sauvignon a je hotovo!


Co se bylinek týče, zrovna jsem měla krásnou rukolu, takže padla volba na ni, ale už krásně klíčí řeřicha...takže příště skosim tu :-D

bylinky2.jpg

bylinky.jpg



koza.jpg

chant.jpg


%C5%99e%C5%99i2.jpg%C5%99e%C5%99i.jpg

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?