Nachos s rajčatovou salsou, guacamole a salátkem
Publikováno 18.03.2019 v 11:18 v kategorii food, přečteno: 17x
Nedávno jsem se vrátila z Edimbry a cca tuna cheddaru tam padla :-)
Kamarádka k nim dělá naprosto úžasnou a tak strašně easy salsu, že už to líp nejde :-)
Plechovku krájených rajčat obraťte do rendlíku a přidejte lžíci majonézy, poté směs rozprostřete na nachos, které jsme dali na plech nebo do zapékací mísy, posypte cheddarem a dejte pod gril na nějakých 8 minut, jakmile začne sýr zlátnout je hotovo.
Mezitím si vidličkou v mističce rozdrtíme avokádo, přidáme trošku olivového oleje, zakápneme limetkou a velmi jemně posekáme kousek rajčete a šalotky, přidáme k avokádu, dochutíme solí, pepřem a dáme do chladu.
Ještě se k tomu všemu bude hodit nějaký lehký salátek a sklenka bílého vína.

Komentáře
Celkem 0 komentářů