Pikantní kuřecí s rýžovým salátem
Publikováno 18.03.2019 v 11:28 v kategorii food, přečteno: 27x
Na pánvi si zatáhneme kuřecí stehenní plátky, dochutíme a dáme do pekáčku, troubu rozehřejeme na 180°C.
Připravíme si marinádu:
Osmažíme si cibulku, podlijeme troškou vína nebo cognacu, přidáme plechovku drcených rajčat, 2 lžíce medu, lžíci worcestru, sůl, pepř, citronovou šťávu, lžičku uzené papriky a nějaké bylinky, vše necháme chvilku provařit a poté nalijeme na maso, dáme do trouby na 30 až 40 minut, při takové teplotě nemusíme ani moc kontrolovat, necháme maso pomalu dělat a redukovat sos.
Mezitím si uvaříme rýži a poté smícháme s plechovkou červených fazolí a nakrájenou jarní cibulkou, dochutíme olivovým olejem, solí, bílým pepřem...

Komentáře
Celkem 0 komentářů