Découvertessouriez vs mijotez

Pikantní kuřecí s rýžovým salátem

Publikováno 18.03.2019 v 11:28 v kategorii food, přečteno: 27x

FullSizeRender.jpgtakové ošizené Mexiko :-)


Na pánvi si zatáhneme kuřecí stehenní plátky, dochutíme a dáme do pekáčku, troubu rozehřejeme na 180°C.


Připravíme si marinádu:

Osmažíme si cibulku, podlijeme troškou vína nebo cognacu, přidáme plechovku drcených rajčat, 2 lžíce medu, lžíci worcestru, sůl, pepř, citronovou šťávu, lžičku uzené papriky a nějaké bylinky, vše necháme chvilku provařit a poté nalijeme na maso, dáme do trouby na 30 až 40 minut, při takové teplotě nemusíme ani moc kontrolovat, necháme maso pomalu dělat a redukovat sos.


Mezitím si uvaříme rýži a poté smícháme s plechovkou červených fazolí a nakrájenou jarní cibulkou, dochutíme olivovým olejem, solí, bílým pepřem...

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?