Plněný camembert
Publikováno 15.03.2019 v 16:18 v kategorii food, přečteno: 14x
Na terásku, k večernímu posezení se sklenkou dobře vychlazeného rosé nebo třeba Sauvignonu...
Camembert, nebo hermelín rozkrojíme na půl. Vnitřek opatrně vydlabeme a necháme na prkénku, nakrájíme na drobno spolu s náplní - tady je opravdu veliký prostor - skvěle funguje kombinace nakládané zeleniny, ať už v láku nebo oleji, oříšků či semínek a něčeho výraznějšího na dochucení, tedy čerstvých bylinek, česneku nebo jarní cibulky.
Ráda kombinuji sušená rajčata s pestem, drcenými slunečnicovými semínky, stroužkem česneku a tymiánem. Nasekané ořechy, jarní cibulku a pesto. A tentokrát jsem pokrájela olivy, slunečnicová seménka, jarní cibulku a stroužek česneku.
Směs pěkně promícháme, plníme až po okraje camemberty, přiklopíme na sebe a zabalíme do alobalu. Necháme v lednici rozležet alespoň dva dny.
Komentáře
Celkem 0 komentářů