Découvertessouriez vs mijotez

Plněný camembert

Publikováno 15.03.2019 v 16:18 v kategorii food, přečteno: 14x

herm.jpgNa terásku, k večernímu posezení se sklenkou dobře vychlazeného rosé nebo třeba Sauvignonu...


Camembert, nebo hermelín rozkrojíme na půl. Vnitřek opatrně vydlabeme a necháme na prkénku, nakrájíme na drobno spolu s náplní - tady je opravdu veliký prostor - skvěle funguje kombinace nakládané zeleniny, ať už v láku nebo oleji, oříšků či semínek a něčeho výraznějšího na dochucení, tedy čerstvých bylinek, česneku nebo jarní cibulky.


Ráda kombinuji sušená rajčata s pestem, drcenými slunečnicovými semínky, stroužkem česneku a tymiánem. Nasekané ořechy, jarní cibulku a pesto. A tentokrát jsem pokrájela olivy, slunečnicová seménka, jarní cibulku a stroužek česneku.

Směs pěkně promícháme, plníme až po okraje camemberty, přiklopíme na sebe a zabalíme do alobalu. Necháme v lednici rozležet alespoň dva dny.


IMG_1260.JPG


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?