Pomazánka z pečených paprik
Publikováno 15.03.2019 v 16:15 v kategorii food, přečteno: 16x
Musím říct že opalování paprik teď hrozně frčí, ale já se k tomu stále ne a ne dostat... nakonec ale přece... a teda vůbec mi to nešlo :-D
Stála sem tam nad tím sporákem, usilovně pálila a pálila a po (podle mě :-) dost dlouhé době pár černých flíčků, přehodnotila jsem tedy situaci, protože takhle tam stát ještě u té druhé papriky, samou nudou bych vypila lahev vína!
Koukla jsem tedy ještě na net, rozpálila troubu na max a horní ohřev, papriky jsem lehce potřela olivovým olejem a mrskla je do trouby, zatím jsem si dělala jiné věci... asi po půl hodince už byly obě dvě černé na uhel, paráda, šup s nima do pytlíku na 5 minut nechat zapařit a pak oloupat, očistit od semínek a je to! Dále je můžete použít klidně ke grilovanému masu, sýrům, naložit si je... nebo do luxusní pomazánky.
Velmi jednoduše si v robotu nasekáme naše papriky spolu s dvěma stroužky česneku a tučným tvarohem, dochutíme, mě se osvědčila špetka chipotle ;-)
Komentáře
Celkem 0 komentářů