Découvertessouriez vs mijotez

Pstruh na bylinkách s bramborovým salátkem

Publikováno 15.03.2019 v 16:16 v kategorii food, přečteno: 14x

IMG_1842.JPG

poslední vzpomínka na léto? :-) smutné, ale vynikající!


Čerstvého pstruha z obou stran a také v dutině osolíme, opepříme, můžeme přidat trošku petrželky a nakrájíme si citron - 4 plátky a zbytek na osminky. Plátky vložíme dovnitř pstruha (dodají mu svěžest a nebude suchý). Rozpálíme si v pánvi přepuštěné máslo, nebo jen máslo do kterého přidáme trošku oleje aby se nám nepřipalovalo a pstroužky opékáme z každé strany asi 3 minutky, poté je dáme do rozehřáté trouby dojít a doděláme si vše ostatní.


Předem uvařené a oloupané brambory nakrájíme na kostičky a orestujeme v pekáčku na oříšku másla spolu s jednou cibulí, přidáme zelené fazolky, jarní cibulku a ochutíme - zálivkou připravenou z lžíce medu, hrubozrnné hořčice nebo dijonské, lžíce oleje a vinného octa nebo citronové šťávy podle chuti.




Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?