Découvertessouriez vs mijotez

ROAST BEEF podruhé

Publikováno 18.03.2019 v 12:01 v kategorii food, přečteno: 33x

FullSizeRender4.jpgPřipravíme si telecí svíčkovou, kterou očistíme a naložíme do směsi z dijonské hořčice, hrubozrnné, olivového oleje, pepře a worcestrové omáčky - necháme uležet min. den ale nejlépe tři dny.

Maso si klasicky vyndáme v předstihu aby dostalo pokojovou teplotu a zatím si můžeme připravit doplňky :-)

Tentokrát jsme zvolili jednoduše - obsluž se sám - a nic extra nevymýšleli, prostě jsme pokrájeli co máme nejradši. Jarní cibulku, nakládané okurky, rajčátka, řeřichu, čedar a připravili si kvalitní majonézu s trochou chilli a lžičkou pesta.

Ve vyhřáté troubě potom maso děláme na 160°C cca 20 minut, po vyjmutí ho ještě na pět minut zatížíme litrem vody a krájíme na tenké plátky... tentokrát jsme to trošku nevychytali a bylo až moc, ale stejně to byla lahoda :-)


FullSizeRender.jpg



IMG_6712.JPG


IMG_6713.JPG


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?