Découvertessouriez vs mijotez

ROASTBEEF a BAGEL

Publikováno 18.03.2019 v 12:14 v kategorii food, přečteno: 46x

dortík z telecí svíce :-)

obrazek+2.JPG


obrazek+3.JPG


obrazek+4.JPG

Maso očistíme a na 3-5 dní naložíme do směsi hrubozrnné a dijonské hořčice, soli, hrubého pepře, worchestru a olivového oleje.


Následně maso očistíme od marinády a zprudka opečeme na pánvi s každé strany, poté ho dáme do pekáčku do trouby na 180°C podle toho jak chceme maso růžové na 20-35 min (u nás 25).


Maso vyndáme a zatížíme litrem vody na pár minut, krájíme na tenké plátky a například s bagely, zeleninou a dipem ze zakysané smetany, kopru, chilli papričky a nakládané cibulky servírujeme.


obrazek+3.JPG


obrazek+4.JPG


obrazek+5.JPG


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?