Découvertessouriez vs mijotez

RYBÍ KARBANÁTKY s chilli mrkvičkou

Publikováno 18.03.2019 v 12:13 v kategorii food, přečteno: 34x

karb.JPG

Uvaříme si brambory – na kaši a také dvě na karbanátky…

Filety rybky dejte do pekáčku a zalijte mlékem. Osolte, opepřete, přidejte bobkový list a chilli.

Pekáček dejte do trouby a pečte cca 15 minut.

Mezitím si nadrobno nakrájejte mladou cibulku, česnek a nahrubo nastrouhejte 3 mrkve a půlku jablka, chvilku poduste na másle, přidejte trošku kari a láku z okurek, nebo citronové šťávy… a poté ke směsi ještě nastrouhejte dvě brambory.

Udušenou rybu rozmačkejte vidličkou a přidejte ke směsi, podle potřeby zaprašte strouhankou, přidejte dvě vejce, chilli a vše promíchejte.

Na plech tvořte lžící karbanátky a pečte asi 40-60 min. při 180°C.

Podáváme s bramborovou kaší, salátkem třeba z ředkviček a jablka, s dipem například ze zakysané smetany, jogurtu, lžičky hořčice, kopru a kapar.


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?