Découvertessouriez vs mijotez

Rýžové nudle s hovězím a vepřovým masem

Publikováno 15.03.2019 v 16:21 v kategorii food, přečteno: 16x

FullSizeRenderho.jpgNa tento recept nejlépe sáhněte po vepřové pleci a hovězí roštěné. Maso si nakrájíme na nudličky a naložíme do směsi solamylu (1 PL), sojové omáčky, kapky sherry a špetky chilli.


Připravíme si zeleninu na proužky, nejlépe julienne. Použít můžeme dvě mrkve, jarní cibulku, pórek, cibuli, houby...

A dáme si vařit rýžové nudle podle návodu.

Na rozpálené pánvi orestujeme zprudka maso na kapce oleje, poté přidáme zeleninu a necháme změknout. Ještě finálně dochutíme, můžeme posypat hrstí drcených arašídů a podáváme s nudlemi.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?