Découvertessouriez vs mijotez

Salade de Chèvre Chaud

Publikováno 18.03.2019 v 11:20 v kategorii food, přečteno: 23x

111.jpgČlověk se pomalu těší až zůstane v lednici kousek okoralého kozího sýra, který už nikdo nechce :-)


A potom ho necháte zazářit podruhé, a to například jako salát s rozpečeným kozím sýrem, či ho přidáte do slaného koláče, sýrového soufflé...


Snad jediné úskalí, které vás může potkat je správný výběr zálivky... většinou je dobré řídit se kůrkou sýra, pokud je výrazná je třeba zvolit jemné ingredience a pokud je sýr jemný a moc nevýrazný můžete si vybrat, buď zvolíte také jemnost, nebo naopak výraznost která surovinu podtrhne, ale také jí dá trošku jiný směr.


Já jsem měla k dispozici s popelem na povrchu, takže jsem zvolila jen lžičku hrubozrnné hořčice, olivový olej, růžovou sůl a čerstvě mletý pepř, pár lístků bazalky a potom už jen toasty potřít máslem, opéct, obložit kozím sýrem a dát ještě na chvilku pod gril rozpéct. Polníček, zálivka a jedem...

1111.jpg


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?