Spaghetti Pomodoro+
Publikováno 15.03.2019 v 16:24 v kategorii food, přečteno: 12x
Zpěníme si cibulku na másle, přidáme plechovku krájených rajčat, tři stroužky česneku na jemné plátky a kousek demi glace a dochutíme - solí, pepřem, čerstvou bazalkou a lžící majonézy, která to vše krásně zjemní (můžete vynechat ale opravdu chuť hezky zakulatí). Špagety si uvaříme dle návodu a vmícháme rajčatovou směs. Posypeme parmazánem, já měla skvělý domácí balkán takže jsem použila ten, můžeme přidat plátek grilované uzené panenky, hrstku ochucené rukoly a rychlá večeře je hotová.
Doplníme sklenkou vytříbenějšího červeného, například z apelace Lirac na jihu Rhôny, nebo bych klidně zvolila červenou Loiru, například červené Anjou nebo Saumur.


Komentáře
Celkem 0 komentářů