Tacos s rybou
Publikováno 15.03.2019 v 16:12 v kategorii food, přečteno: 9x
Venku je tak šedivo že má člověk pořádnou chuť na barvy :-)
Tacos můžeme připravit s jakýmkoliv masem a nebo právě s rybkou...
Vzala jsem obyčejné file, které jsem nakrájela na kostky a obalila v kukuřičné mouce smíchané s lžičkou chipotle, poté jsem ho zlehka osmažila na pánvi a dala na papírovou utěrku.
Připravila jsem si guacamole z jednoho avokáda, šalotky, jalapeno a citronové šťávy.
Na tacos jsem smíchala 150 g kukuřičné mouky, 100g hladké mouky, špetku soli, lžíci olivového oleje a 150 ml teplé vody - vypracujeme těsto, které rozdělíme na deset dílů ( těsto s kterým nepracujeme zakrýváme) a vyválíme tenoučkou placku pomocí fólie mezi kterou těsto válíme.
Pečeme na suché pánvi z každé strany 1-2 min, hotovou placku zlehka potřeme olivovým olejem aby si zachovala vláčnost a uchováváme pod utěrkou.
Na salát si smícháme červené zelí spolu s kukuřicí, citronovou šťávou, olivovým olejem a kořením.
Hotové tacos potřeme guacamole, přidáme salát, rybu a můžeme lžící zakysané smetany.
Komentáře
Celkem 0 komentářů