Découvertessouriez vs mijotez

VEPŘOVÁ PEČENĚ, rýže s hráškem

Publikováno 18.03.2019 v 12:06 v kategorii food, přečteno: 43x

Připravíme si koření: pepř, sůl, kmín, libeček, papriku nebo adžiku, nějaké chilli a maso si nakořeníme když dosáhne pokojové teploty.

pe%25C4%258Den%25C4%259B.jpgNakrájíme si dvě šalotky, pár stroužků česneku a nahřejeme pánev, přidáme trošku oleje a maso ze všech stran zprudka opečeme, přendáme do pekáčku a do výpeku dáme orestovat šalotku, po chvilce přidáme consommé, trochu podlijeme (pivem, vínem...vodou) a přidáme k masu i s pokrájeným česnekem, pekáček přiklopíme a dáme do vyhřáté trouby na cca 45 min, 170°C (na začátku a na konci pečení můžeme dát víc). Občas podlijeme výpekem a na konci můžeme ještě dochutit...


Rýži si uvaříme podle návodu, ve vodě a pak necháme dojít v páře, přidáme mražený hrášek a zamícháme.


pe%25C4%258De3.jpg


pe%25C4%258De5.jpg


Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?